Pozdrav čitateljima

Pozdravljam sve koji su zadnjih godinu i nešto dana slučajno svraćali na Dragenet i ostali razočarani gledajući uvijek isti post o turniru.

Redakcija drageneta je na (nadam se ) privremenom raspustu radi raznoraznih obaveza koje su pritisle sa drugih strana. U našem malom mistu život, naravno nije stao, puno se toga događa.

Najprije smo imali smjenu na čelu Mjesnog odbora pa je novi predsjednik Zvonimir Stojanov-Čile.

Nadalje napravljena je prva faza kanalizacije, tako da je položen glavni vod od Draga do Pakoštana.

Vatrogasci pomalo ali sigurno napreduju u izgradnji vatrogasnog doma, dok je prvi predsjednik društva Jože Nemet otišao u zasluženu “mirovinu”.

U međuvremenu smo dobili i svoga svećenika don Ivana Babjaka koji je uselio u netom dovršenu župnu kuću, a u vjeronaučkoj dvorani se i podučava vjeronauk.

Ima još puno većih i manjih tema za pisanje, no ovaj članak nužno ne znači da se vraćamo aktivnom pisanju i praćenju, ali ideje se i dalje roje, planova ima, no o puno faktora će ovisiti daljnji rad redakcije. Svakako je jedan od prvih koraka nabavka kvalitetnog fotoaparata bez kojeg se ovaj posao ne može kvalitetno raditi, ali za to trebaju malo veća financijska sredstva koja u ovo vrijeme nije lako iznaći.

Do tada pozdravljam sve koji će eventualno i entuzijastički svratiti na dragenet.com

Admin

Komentiranje je zatvoreno.