4. Bike maraton Vransko Jezero – srebro ide u Drage

    U nedjelju je na kružnoj stazi oko Vranskog jezera održan 4. po redu Bike maraton u organizaciji TZ Općine Pakoštane i BBK “Orlov krug” iz Vodica. Oko 130 biciklista u kategorijama Sport i Rekreativci startala je u letećem startu iz Pakoštana, dok je cilj bio na Grdovici kod Draga. Prvi je ciljem projurio Ivica Mesarić iz BBK Orlov krug iz Vodica sa vremenom 1:04:16, dok su ga u sekundu slijedili Saša Vidović iz BK Keindl sport iz Zagreba 81:04:16) te Juraj Ugrinić iz BK Rijeka (1:04:17). Ova trojica su ujedno i osvajači prva tri mjesta u kategoriji Sport.

U kategoriji rekreativci prvo mjesto sa vremenom 1:06:42 osvojio je Marin Pejdo iz BK Zadar. Drugo mjesto osvojio je naš, dragarski biciklist Tomislav Barešić koji vozi za BBK Orlov krug iz Vodica sa vremenom 1:07:45. Treće mjesto je pripalo također BBK Orlov krug kojeg je osvojio njihov vozač Bojan Karanović  sa vremenom 1:07:48.

Utrku je vozio i Frane Kazija u kategoriji rekreativci koji je osvojio 42. mjesto sa vremenom 1:21:50.

Čestitamo Tomislavu na postignutom uspjehu i osvojenom srebrnom odličju.

 

 

 

  

2 comments to 4. Bike maraton Vransko Jezero – srebro ide u Drage

  • Anonimno

    CestitkeTomi i Frani

    • admin

      Slažem se . Ispričavam se Frani radi uredničkog propusta. Čestitke i Frani koji se je odnedavno počeo intezivnije baviti biciklizmom i na ovoj Vrani postigao izvrsno vrijeme 1:21:50. Da bi ste shvatili izuzetan napor koji je potreban za ostvariti ovo vrijeme trebali biste sjesti na biciklu i probati odvoziti krug oko jezera :). Za potpunu informaciju dodajem i ostala vremena u članak.