Telekomunikacijski problemi po dragarsku

Ovoga ponedjeljka Drage su se našle u središtu događanja telekomunikacijskog svijeta naše županije. Kao poslijedica paljenja korova u masliniku došlo je do zapaljenja glavnog optičkog kabela Zadar – Šibenik koji prolazi s gornje strane magistrale u Dragama. Kao poslijedica oštećenja kabela većina telekomunikacijskih usluga, kako u fiksnoj tako i u mobilnoj mreži, nije bila dostupna na širem području zadarske županije. Ovim kvarom nije bio pogođen samo T-HT već i ostali telekom operateri. Na mjesto događaja su izašlie su “interventne” ekipe HT-a i podizvođačkih tvrtki, a saniranje kvara je trajalo do sitnih noćnih sati nakon čega su veze opet normalno uspostavljene.

Moramo navesti da je telekomunikacijska infrastruktura koja prolazi kroz dragarske maslinike djelomično neprofesionalno postavljena pa je teško bilo koga kriviti za ovaj događaj. U svakom slučaju ako imate zemlju odmah poviše magistrale budite oprezni prilikom paljenja korova, možda se baš ispod vašeg ložišta nalazi telekomunikacijski kabel.

11 comments to Telekomunikacijski problemi po dragarsku

 • dragarac

  Jadan JA ali bas mi te je zao nista od toga!
  Doticni gospodin nije problem ali ovi privjesci ili kako bi rekli u ” Prosjaci i sinovi” , ovaj isprdak, djava ga odnia, isprdak ostaje isprdak! HAHAHAHA !

 • Anonimno

  dragarac,AG može raditi i graditi….
  znaš li da gradi,radi oli montira kaveze za uzgoj riba
  ispod arata i nedi kod prosike?
  ne znan jeli ishodova sve potrebne dozvole….
  aj trkni se provjeriti u nadležne institucije,a sutra
  mi reci jesu li ti lipi ili nisu snovi dok ga sanjaš……
  ljubim te…..

  • dragarac

   ne zanimas me , ni ti ni on. Kakve ja imam veze sa ovim sto ti lupetas!
   A ti ako imas mokre snove dok sanjas o muskarcima ne moras tu iznositi, to je tvoja privatna stvar!
   ne razumin koga bi to od nas trebalo interesirati!

  • JA

   dragarcu je AG ocito rak rana,idol ili fetis….

 • Samo par rići moram reči-Da se zna,točno je da je radove na optičkom kabelu izvodila tvrtka AG BAREŠIĆ & SINOVI iz Draga i to od Biogradske bolnice pa do prizide izlaz iz Draga.Ne zaboravite a možda če se mnogi sjetiti da se optički kabel stavljao u kanal gdje je več bio kabel isto tako da se taj kanal kopao na ruke isto tako da su to radili kroz DRAGE DRAGARI i to nezaboravite po dobroj cijeni.Prije optičkog kabela je bio kabel od jna bivša vojska i na taj kabel su u prvim danima Drage imale telefon.A kad sam več tu da kažem i to da se optički kabel postavljao postavljao se u okiten cijev priko cijevi je stavljena zemlja kao posteljica pa priko toga sitan kamen itd.Onaj što predlaž da se dragenet preimenuje očito da pojedinci i neznaju funkcionirati dok im se ne spomene AG jer im on daje inspiraciju.IMam informaciju da će AG biti kandidat HNS-a za naćelnika jer se HNS-ovci inspiriraju na njega i zaključili da jedino tako mogu osvojiti vlast u opčini,napominjem da je ovo iz povjerljivih izvora HNS-a

  • dragarac

   Ovo je politicka reklama i ona bi se tribala platiti Dragenetu!
   Samo mi nije jasno da li je ovo reklama ili antireklama i da li je ovo reklama za gospdina Antu ili za gospodu iz HNS!

   Vec sam cuja u gostioni, Za svaku rupu postoji posebna zakrpa! 🙂

 • Anonimno

  Predlažem da se DrAGnet preimenuje u samo AG-net , jer nikada neobrađuje ništa osim ako se može AG spomenuti . Trebalo ga spaliti umisto TOME ,on je za sve kriv, taj zaista neda živit ovom kraju. Navodno i ovi Meteori u Rusiji padaju od njegovi raketa koje ispaljuje u Kampu.

 • Anonimno

  eh….
  ta gramatika…..
  Znate da AG-e radi nuklearno postrojenje u Rusiji i podvodne(podmorne)garaže
  za Slovenske podmornice u uvali -PORAT- ?

  • dragarac

   eh…. ta gramatika….
   AG ne radi…nego gradi (eventualno)
   To sto se tice gramatike!
   A ustvari svatko smije graditi nuklearna postrojenja ako ishodi sve potrebne dozvole! Inace samo za montazu nekoliko fotonaponskih ploca , proizvodnju i prodaju struje HEP- u je potrebno 64 dozvole! Do prije pola godine…

 • dragarac

  Bas ste naivni, Ag je pltko stavljao kabel ne da zaradi bolje vec da nama omoguci da se priko noci besplatno ukopcamo!
  Čovik se samo brine o nama i zeli nam omogučiti lakse i jeftinije životarenje…

 • mali dragar

  Čao svima!

  znate tko je izvodio radove na optičkom kabelu opet AG