Prve ovogodišnje Dragarske Bumbete

 I ove godine Etno udruga DAN i Drage počastili su svoje goste i prijatelje etno-gastro manifestacijom Dragarske bumbete. Pregršt domaćih proizvoda i dobro raspoloženje uz pjesmu upotpunilo je turističku ponudu u Dragama i razveselilo mnoge prisutne. Zbog raznoraznih tehničkih i inih problema nemamo pregršt fotografija kao i lani, ali se nadamo da će vam barem malo dočarati atmosferu koja je vladala na prvim ovogodišnjim Bumbetama.

                       

2 comments to Prve ovogodišnje Dragarske Bumbete

  • r,bunja

    nema draga nigdi u brošurama turisticke zajednice pakoštane zato što smo mi slipo crivo opčine pakoštane ali nama netriba nikakva brošura od opčine imamo našu web stranicu ja se trudim koliko mogu admin također a vi samo malo truda da nas obavjestite o vašim idejama predlozima i bicemo bolji od te brošure jer ako nečemo se sami potrudid niko zanas to neče napravi ?

  • Bumbete

    Zašto na stranici TZ Pakoštane pod rubrikom “manifestacije” nema Dragarskih bumbeta? Ima Festival klapi Školjka, Dani vitezova vranskih, Materine užance i ljetni karneval ali od Bumbeta ni traga ni glasa. Pa ja mislin da smi ipak zaslužili da budemo uvrešteni u turističku ponudu općine.
    http://www.pakostane.hr/#nogo