Priopćenje DVD-a Drage

Poštovani sumještani, povodom nemilog događaja nestanka i pogiblje naše sumještanke, koji se dogodio prošli tjedan, Izvršni odbor DVD-a Drage želi vam se obratiti sa slijedećim priopćenjem:

Odmah po primitku obavjesti o nestanku osobe zapovjednik DVD-a Drage se je odmah javio užoj obitelji nestale i stavio DVD na raspolaganje za pomoć pri traženju. Odgovoreno nam je da se neće ništa poduzimati do službenog priopćenja o nestanku kojeg izdaje MUP, te će potom  koordinacija koja bude koordinirala potragom uvrstiti i pripadnike DVD-a Drage u potragu. DVD samoinicijativno nije mogao poduzimati bilo kakve radnje koje bi možda dovele i do zbrke na terenu. Mišljenja smo da ovaj nemili događaj može biti pouka  da nam se nedaj Bože dogodi slična situacija. DVD Drage je svojim dosadašnjim i budućim radom dokazao i dokazat će da je u funkciji prvobitno mještana Draga, Općine Pakoštane a po potrebi i šire.

Izvršni odbor DVD-a Drage.

1 comment to Priopćenje DVD-a Drage

  • Anonymous

    iskreno suosjećanje obitelji stradale, ali sve nam govore priče koje kažu kako su se pripadnici koji su sudjelovali u potrazi iz drugih krajeva zgražali jer još nisu doživjeli tako mali odaziv mještana u potrazi, netko je to trebao bolje organizirati , vjerovatno zato i imamo DVD, prosudite sami…