Telefonski imenik Općine Pakoštane

 Ponukani člankom na bratskom Lumbardanetu, za čitatelje Drageneta donosimo telefonski imenik Općine Pakoštane. Imenik je sažeti dio koji obuhvaća Drage, Pakoštane, Vranu i Vrgadu. Na 18 stranica i dodatkom za bilješke jako je zgodan za ispisati i staviti pokraj telefona. Imenik možete otvoriti tako da kliknete na sliku pored teksta. Imenik ćemo dodati i na desnu kolonu Drageneta, da vam uvijek bude pri ruci.

6 comments to Telefonski imenik Općine Pakoštane

 • TORINE

  Ima puno podataka netočnih štose tiče ulica korisnika. Kakav je to imenik kada još postoje imena pokojnika a umrli su prije više godina.

  • admin

   Prije se radi o tome da pretplatnici ne ažuriraju ili ispravljaju svoje podatke prema operateru, pa tako i ne prebacuju telefon sa svojih pokojnih na sebe. Ako u imeniku ima brojeva koji se više ne koriste tada to ukazuje da imenik nije ažuran.

 • veza ZG

  Ili sam ja slabovidan ili tu nesto ne stima ( tiskarska greska ili…. )tu lijepo pise imenik Pakostane, a gdje je nastavak mislim na IMENIK Pakostane, Drage , Vrana i Vrgada. Stvarno sam bez komentara…..POZZZZ iz ZGa

 • Sti)(IXye

  malo vam je netočan ovaj imenik, pola brojeva fali a ostatak se i ne koristi više

  • admin

   Mogli bismo prijaviti stranici imenik.hr, ali bi im trebalo navesti par konkretnih primjera. Ako imaš, možemo pokušati.(slati na mail).