Reportaža o Župi Sv.Ante iz Draga u Glasu Koncila

Na 4. nedjelju došašća Župu Sv. Ante iz Draga posjetila je novinarka Glasa Koncila Ines Grbić. Ines je popričala sa župljanima, snimila pregršt fotografija, a lijepa reportaža  je izašla na duplerici Glasa Koncila. I ovim putem se zahvaljujemo Ines i Glasu Koncila koji su prepoznali Drage i odvojili svoj dragocjeni prostor za našu župu. Glas Koncila dostupan je putem svojih standardnih kanala prodaje.

Online članak na stranicama Glasa Koncila

Izvor: Glas Koncila, www.glas-koncila.hr

7 comments to Reportaža o Župi Sv.Ante iz Draga u Glasu Koncila

 • Anonimno

  Jedna tema vrlo velika za admina:CRKVENI ODBOR

  Crkveni odbor s funkcijom materijalne i duhovne pomoći župi i župljanima.
  Kao i većina mještana sela Draga osobno ne znam niti jednog člana Crkvenog Odbora tko su ti ljudi i što rade.S obzirom da nam se gradi Župni Ured a pomalo se nadzire i novo groblje.Zamoljavm admina da nam predstavi te ljude i skice koje su naravno trebale biti izložene Dragarskom puku i koje je svaki mještanin trebao vidjeti javno.

  Uloga svakog crkvenog službenika da koristeći u ime mještana svoje odabranje, koristi povlasticu da zajedno sa mjesnim župnikom radi na dobrobit i spasenja župe Draga.
  S toga poštovani admine predstavite nam Crkveni odbor i njihovu ulogu i zadaće u našoj župi.

 • admin

  Dodajemo punu rezoluciju članka na Dragenet, sada ga možete pročitati i na Dragenetu. Dodajemo i link na članak na stranicama Glasa Koncila

 • #dragar#

  Ako netko zeli a slucajno nezna na koji nacin da otvori moze ovako:
  Kad kliknes ispod clanka na -Glas koncila- otvoriti ce vam se stranica Glasa Koncil.
  u desnom kutu gore pri vrhu gdje pise google i trazi otipkaj i klikni da trazi.
  Automatski cete dobiti tu stranicu di pise o Dragama oa onda mozete povecavati koliko zelite. Nadam se da sam nekome i pomogao. Sritno!

 • Anonimno

  Da li se ovo može uvećat za pročitat.

 • admin

  Za sve koji nisu u mogućnosti dobaviti svoj primjerak Glasa Koncila, članak će nakon nekog vremena biti dostupan i na Dragenetu.