Rezultati parlamentarnih izbora na biračkom mjestu Drage

 Jučer je, kao i u cijeloj Hrvatskoj, u Dragama održano glasovanje za novi saziv Hrvatskog Sabora. Kao što svi već znamo u Hrvatskoj je došlo do smjene vlasti. Drage su se na neki način sada našle u malo boljoj poziciji nego dosad. Većina u Mjesnom odboru je dosad bila dio opozicije i parlamentarno i lokalno, no sad se HNS sa Kukuriku koalicijom nalazi u poziciji. Da li će to donijeti ikakve koristi Dragama ostaje za vidjeti. Neslužbeno nam je predsjednik Mjesnog odbora najavio neke akcije, ali o tome ćemo kad dođe vrijeme za to.

Glasanje na izbornom mjestu Drage, u Školi, prošlo je uredno. Na izbore je izašlo 532 od 911 upisanih glasača što čini 58,4%. Zanimljivost je da se fenomen “više glasača nego stanovnika” pojavljuje i u Dragama. Naime na ovogodišnjem popisu stanovništva u Dragama je popisano 893 žitelja, a na biračkoj listi ima 911 birača. Pa kad od broja žitelja oduzmemo maloljetne, dolazimo do brojke od otprilike 100 glasača više nego žitelja s pravom glasa. U svakom slučaju glasanje je završeno, a rezultati su slijedeći:

 

 

6 comments to Rezultati parlamentarnih izbora na biračkom mjestu Drage

 • MX

  sve su vam dali sad ih gazite okricete se kako vitar puse prije su vam dobri bili sad su lopovi .Kad ste imali koristi niste razmišljali da li se krade ili ne vi ste svi ka posteni .Zaboravili ste 91″ i nevine žrtve koje su pale za hrvatsku . Sad dopuštate da vas vode komunjare i srpkinje opačičke to je vaše hrvatstvo . gazit ce nas komunisticka cizma .ritko cete KAKATI……eto nas na vlast prije nego sto mislite… HDZ ZIVI VJECNO I PONOSNO.

  • Anonimno

   Ono brate al si bolestan, Hdz je opljačka sve al očito da si za to vrime bija na Madagaskaru uzgaja cviće.
   Što ima rat prije 20 godina sa ovom pljačkom stoljeća pa ima u ratu su svemoćni gospodari života i smrti HDZ napravili podlogu privatizacijskom pljačkom da i ovi Sanaderčići veliki i mali općinski bez grižnje sustavno kradu.
   A danas je došla nova vlada sastavljena od Pusićke ,Opačičke ,Milanovića ,Ostojića a kako je tebi prezime ,kad nemate argumenata onda nekog proglasite Srbinom ,Jugoslavenom i vraćate u 91 ali eto fala Bogu vodit će nas razumni,razboriti i pošteni ljudi koji će nas u ovom mandatu izvuć iz močvare u koju nas je utopio tvoj VJEČNI I PONOSNI HDZ KOJI JE TAKO JAKO DOBIJA PO NOSU DA SE NIKAD NEĆE VIŠE VRATITI!!!!!
   A ti uzmi tablete ili se vrati na MADAGASKAR!!!!!!!!

 • neimalo

  samo da kazem sto se tice ovih 100 glasaca viska to se radi uglavnom o vikendasima i njima slicni koji su tu prijavljeni zbog poreza, tj. zbog neplacanja poreza na svoje vikendice, tribali bi se ugledati na Vodice oni su to uredno rijesili,
  ali kod nas postoji problem jer su to 90% nacelnikovi glasaci pa je situacija kakva je, eto nadam se da ce se nesto poduzeti jer ovako samo gubimo mi i opcina a pojedinci gore navedeni dobijaju

 • Templar

  što više nitko ne navrača na ovu stranicu, ako vam je ova dosadna imamo novu http://www.epakostane.com

 • Templar

  još samo da maknemo i ove lokalne da ovaj narod ponovno prodiše

 • TORINE

  Jedan glas ali vrijedan. Tolko da znaju da mogu izgubiti, pa činjenica 100 birača više kad se ubroje naši pokojni i dođete do konačnog broja birača. Nadam se novoj vlasti da neče samo kukurikati nego raditi svoj posao(štobi stari kazali kad pivac ne kukuriče kokoši nose jaja )tako se nadam i novoj vlasti. Krasti ne mogu kad nemaju što jer je sve pokradeno i opustošeno u državnoj kasi može se samo čuti huk vjetra u praznoj kasi.