Općinski HNS dobio novo vodstvo

Na sjednici općinske organizacije HNS-a općine Pakoštane, koja je održana u nedjelju u restoranu AS u Dragama izabrano je novo vodstvo. Za predsjednika općinske organizacije, od kvoruma oko 130 članova,  jednoglasno je izabran Milan Stojanov, potpredsjednici  Ante Striguljica i Matko Miočev,a za tajnika Eriden Livić. Nakon sjednice je upriličena večera za članove HNS-a i njihove goste. U uvodnom pozdravu novoizabrani predsjednik posebno je pozdravio i predstavnike svih stranaka iz općine, čija je nazočnost bila posebna čast i zadovoljstvo za općinski HNS.

Čestitamo Mili na izboru uz želje za što uspješniji rad na novoj funkciji, posebno u afirmaciji Draga na svim planovima. U nastavku donosimo par slika sa prigode.

  

O istoj temi zadarski list.

4 comments to Općinski HNS dobio novo vodstvo

 • veselko

  iz povjerljivih izvora večera je plačena od strane opčine Pakoštane, što je interesantna stvar, tj. vrana vrani oči ne vadi.

  • zoran barešić

   Iz povjerljivih izvora večera je plaćena od strane novog predsjednika a općina svake godine svim političkim strankama daje po vijećniku 2000 kn dakle Hns pripada 8000 kn koje su propisane zakonom i Hns može odlučiti gdje će s tim novcem.
   Dakle ako ti još nije jasno javi se pa ću ti dalje pojasniti.

 • dosli se nazderati

  • #dragar#

   Jako pametan komentar,kako to da nisu tebe pozvali. Pa zar je bas sve u zderanju. Neko “zdere” a netko se zdere sto i on ne “zdere”. Gluposti!