Dobrovoljno Davanje Krvi

DDK Kolektiv Drage je organizirao još jedno davanje krvi. Ovaj put prikupljeno je 20 doza krvi. Ovime je DDK Drage pokazao svoju konzistentnost u akcijama, te svoj značaj u Biogradskom gradskom društvu Crvenog križa. I ovaj put podijeljene su zahvalnice za jubilarna davanja krvi, te je upriličen domjenak za davatelje poslije akcije.  U ovoj akciji krv su dali:

Danica Barešić, Danijel Barešić, Domagoj Barešić, Marin Barešić, Melinda Barešić, Nedjeljko Barešić, Renato Barešić, Renato Bunja, Dorijan Kazija, Perica Kazija, Siniša Kazija, Mihael Lujanac, Milan Marketin, Antonio Rašin, Ive Rašin, Dino Šarić, Nikolina Šarić, Andrea Vidić, Marko Vidić i Anton Vulin.

Čestitamo svim davateljima krvi, uz poziv svima koji mogu, da se pridruže u ovim humanim akcijama.   Zadarski list o akciji.

6 comments to Dobrovoljno Davanje Krvi

 • anonimac

  anonymus Mile Bepin nije da krv jer je nekoliko dana prije bija na antibioticima.

 • Giga

  sramota sramota i sramota kometara na račun krvi ma o komu se radilo ja san proša četiri operacije i da nije bilo moje krvne grupe operacije nebi bilo moguče obavit ja sam triba nečiju krv nedao vam bog da to morate proč zapitajte se koja je vrjednost krvi vrjednosti nema

  napokon moje zdrastveno stanje mi dozvoljava da mogu dat krv i tako nekom pomoč jer je i meni neko pomoga

 • Anonimno

  a što nije bija Mile Bepin???..presjednik??ili samo je krva dava dok je bija aktivan Dragarski političar,i tako maza ljudima oči!!

 • admin

  U Pakoštanama je za ovaj put prikupljeno 24 doze krvi (4 više), što govori o snazi dragarskog DDK kolektiva.