Maškare, maškare!

 Pozivamo vas sve na karneval!  U Utorak 8.3.2011. održat će se maškarana povorka za velike i male, uz pratnju Tome, koja će krenuti u 12:00 sati sa Pijacala. Dok se Tome bude vozio po Dragama očekujemo maškare da se pridruže povorci. Tome će proći kroz cijele Drage, a u 16:30 će se vratiti na Pijacal di počinje cijelovečernja zabava , uz švedski stol i piće, te glazbu DJ Tusa. Pri kraju programa na Pijacalu, biti će spaljen Tome, uz vatromet. Nakon smaknuća Tome  kreće zabava za starije u restoranu Mediteran gdje će vas zabavljati bend Zaratino uživo. Ulaz je slobodan. Svi su dobrodošli , a pogotovo oni maškarani. Dođite i pridružite se veseloj povorci i začinite ovu ludu večer svojim prisustvom.

Pozivaju se svi dobre volje da doprinesu švedskom stolu kolačem ili nekom hranom kako bi stol bio bogatiji.

Vlada od maškara Drage

6 comments to Maškare, maškare!

 • SETE MEZO

  Štoče biti s novcima i uplatama kroz račune za vodu.Svi spominju nekakve novce iz pred pristupnih fondova da nisu to pristupni i ono malo terena okolo žaknja. Kakvo smo mi naivni mještani svesmo duplo plačali da nešto dobijemo. Sjetite se samo vode i cijevi na pijacalu koliko su dugo stajali pa isparili tako če i da bude s kanalizacijom. Kad malo razmislim gdječe da izgrade prepumpne stanice do kolektora pa Drage su dugačke i široke.

 • draginja

  Ovo triba stati tu: jer ovo spada u maskare!
  Evo sto se desava sa IPARD dragari,uzdajte se vi u ova sredstva,hrvati se vesele obecanim sredstvima iz drage nam Evrope ,ko Mara na krivi k.. Procitajte malo iz Slobodne kako to sve zavrsava. >< Nije točno da su Biograd odbili. Još uvijek smo u igri – tvrdi Ivan Čupić, stručni suradnik za europske fondove u biogradskoj gradskoj upravi, demantirajući nedavno objavljenu informaciju kako su sva četiri kandidata iz Zadarske županije dobila odbijenicu na natječaju za bespovratna sredstva iz pretpristupnog programa IPARD.
  Odbijenice

  Podsjetimo, prijave na natječaj za sredstva namijenjena razvoju i unapređenju komunalne infrastrukture, koji provodi Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom gospodarstvu (APPRRR), poslale su, osim Biograda, općine Poličnik, Preko i Novigrad, ali su odbijenice dobile uglavnom zbog neusklađenosti s EU procedurama javne nabave.
  Ostavimo mi te IPARDOVE lipe Opcini a za nas je bolje da smo dobili stvarne novce iz Proracuna a ove maglovite lipe neka si stave negdje drugdje, Kupuje nas i podmicuje Evropa sa laznjm obecanjima kao i ZNASE

  • Anonimno

   Da Općina je rekla da će se kanalizacija u Dragama raditi iz IPARD sredstava , to riješava naš ekonom S.Stojanov.
   Samo da se na kraju kanalizacija nebi radila od dragarskih terena koje će Općina založiti.

  • Anonimno

   Pa kad se mogao raditi vodovod od naših terena zašto se ne bi tako napravila i kanalizacija

 • draginja

  Maškare, maškare!Maškare, maškare!Maškare, maškare!Maškare, maškare!

 • koiko

  nandam se da će ove godine bitti ludnicaa