Ponovo hakirani

Poštovani čitatelji Drageneta,

tradicionalno tragenet je ponovo haknut, no ovaj put, za razliku od prošlog, hakirani smo samo mi. Kako je hakiran predložak (tema) za stranicu, posljedica svega je da možemo zaboraviti na dosadašnji izgled drageneta. Stoga ako slijedećih dana budete nailazili na različite i neobične verzije stranice, budite strpljivi, stranica je u izgradnji i dobiti će novi vizualni izgled, no po mojoj procjeni, trebat će i mjesec dana dok se sve ne sredi. Do tada pokušajte se snaći za komentiranje i čitanje u privremenoj verziji.

Hvala na razumijevanju

Admin

3 comments to Ponovo hakirani

 • admin

  Da vas ne buni zašto je komentiranje zatvoreno na temu MO, namješteno je da se ne može komentirati članke starije od 20 dana.

 • maslina

  Molim admina.da.makne riječ.sa.s……. Ako.ne može proći pa.da.objavi tekst.bez.te riječi

 • admin

  Evo da sa olakšanjem obrišem znoj sa čela i kažem: fijuuuu.
  Ipak kompjuteri nekad znaju biti pametniji od čovika, pa i zapamte ponešto, iako su ih hakirali. Uz malo truda ovo jutro (i to od 06:00 – 08:00) uspio sam sve vratiti na staro. Ipak nije sve kako je bilo. WordPress i tema su upgradeani na najnovije verzije, tako da vizualno izgledamo gotovo isto, ali smo po funkcionalnosti i sigurnosti daleko bolji. Rekli bi neki tresla se brda, a rodio se miš,ali samo webmasteri će znati koliko ovakav poblem može odnijeti vremena, živaca… Stoga sam se prije nadogradnji na nove verzije pomolio, i molitve su bile uslišene.
  Stoga i dalje uživajte u čitanju i komentiranju na dragenetu, još naprednijem i sigurnijem.
  Admin