Prva obljetnica drageneta

Poštovani čitatelji Drageneta,

danas se navršava prva obljetnica lansiranja stranice www.dragenet.com. Iako je registrirana mjesec dana prije, mjesec dana je trajalo oblikovanje do konačnog lansiranja 30.12.2009. Kao što ste pročitali i u mome današnjem komentaru stranica je  inicijalno zamišljena kao zabavnog karaktera, no ubrzo se ispostavilo da postoji veliki interes čitatelja za raspravljanje o politici i problemima u Dragama (kojih ima poprilično). Stoga smo na samom početku putovanja zaokrenuli kormilom, kako bismo zadovoljili potrebe čitatelja. Naravno da je to donijelo i neke nagativnosti za sobom, no imati stranicu na kojoj piše nešto što nikoga ne zanima, zaista nema smisla.

Tako smo u ovih godinu dana obradili ukupno 80 tema, na kojih je ukupno napisano XXXX komentara. Bilo je svakakvih komentara, dobrih loših, pametnih, manje pametnih, lijepih uvredljivih, no stranica je, čini mi se, zaživjela među Dragarima. Mjesečno Dragenet obiđe oko 1000 čitatelja, koji su najviše naravno iz Hrvatske, a najposjećeniji mjesec je bio studeni sa skoro 2000 posjetitelja.

Dragenet nastavlja ploviti vodama elektroničkih medija, spremamo još puno tema za obradu. Nadamo se da će ovo sve skupa iznjedriti pozitivne stvari za Drage, te da će doći vrijeme kada će se moči pričati i o opuštenijim temama, ne samo o problemima, novcu i politici.

Uz poziv da i dalje čitate i komentirate na dragenetu pozdravlja vas

Admin

NAGRADNA IGRA

Točan odgovor na nagradno pitanje je 1400 komentara. Najbliža točnom odgovoru bila je Ankica Šišak iz Vinkovaca, koja nam je poslala odgovor 1115 komentara. Čestitke Ankici od uredništva drageneta. Brendirani USB stick stiže poštom na kućnu adresu.

          

Komentiranje je zatvoreno.