Božićno-Novogodišnji program

PlakatRestoran Mediteran Drage nam donosi Božićno-Novogodišnji program. Zabave  i dobrog raspoloženja sigurno neće nedostajati, a sigurno će najuzbuđeniji biti najmlađi koje na sam Božić ugošćuje Djed Božićnjak te im donosi darove. Sve informacije su na plakatu (kliknuti na sliku za povećanje),  jedino se mole sve mame, ukoliko imaju vremena i volje, da za predstavu Djeda Božićnjaka svaka napravi po jedan kolač i ponese sa sobom, kako bi ovaj događaj svima bio još i slađi. Svima želimo dobru zabavu za nadolazeće blagdane.

3 comments to Božićno-Novogodišnji program

 • admin

  Evo članka Zadarskog lista o događaju. Nažalost viroza me je spriječila da i osobno budem prisutan i napišem svoje dojmove. Djeca su sigurno bila zadovoljna, a ovim putem se zahvaljujem u osobno i ime svih roditelja mlađe djece iz Draga svima koji su sudjelovali u organizaciji ove manifestacije.
  http://www.zadarskilist.hr/clanci/27122010/bozicni-darovi-za-osamdesetero-djece

 • Anonimno

  JOŠ JE MALO VREMENA OSTALO ZA UPISATI SE … ZA SAD IMA PREKO 70 DJECE A ISTO TAKO DA VAS OBAVJETIMO RADIO BNM NAS INFORMIRA ZA DOGAĐANJE I ISTO TAKO I POHVALJUJE NOVI MJESNI ODBOR KOJI NAS JE PRVI PODRŽA I SUTRA U TOKU DANA IMAMO DIREKTAN RAZGOVOR U ETER BNM RADIJA O CIJELOJ PRESTAVI DJEDA BOŽIĆNJAKA U DRAGAMA …. A MORAM NAGLASIT DA JE ZABAVA ZA SVE KAKO DRAGA TAKO I OKOLICE OSTALI KOJI IMAJU VIŠE GODINA OD DOZVOLJENOG ILI NISU IZ DRAGA SLOBODNI SU DONITI POKLON KOJEG ĆEMO RADO PRIPAKIRAT I PROSLJEDIT I DA SE KOLAČI I ULAZ NE PLAČAJU A DA ĆE CIJENE NEKOG PICA BITI PRISTUPAČNIJE ŽELIMO DA NAM OVAJ BOŽIĆ BUDE TOPLIJI, SRETNIJI,ISPUNJENIJI I NA KRAJU NAJSLAĐI JER NESUMLJAM U NAŠE DOMAČICE… NEK SVI NA NEKI NAČIN BUDU UKLJUĆENI U CIJELU ORGANIZACIJU PRIMAMO SVE PRIJEDLOGE VELIK POZDRAV DO SLJEDEĆEG JAVLJANJA…

 • admin

  Samo da još dodam da je danas zimski solsticij, tj. prvi dan kalendarske zime. Najviše od svega raduje da je danas najkraći dan u godini, a od sutra će dani biti sve duži, pa tako sve do prvog dana ljeta.