Zahvala

Izuzetno zadovoljni postignutim rezultatom na izborima za MO Drage,  HSP ogranak Drage zahvaljuje se svim biračima koji su nam poklonili svoje povjerenje.

Bog i Hrvati!

HSP – Ogranak Drage

10 comments to Zahvala

 • admin

  Poštovani dragenetaši,
  Osvrćući se na pozivanje “Don nezavisnog” na impressum (tab “O nama” na vrhu stranice, lijevo), tj. tumačenje da na dragenetu svak može pisti što hoće sa punim pravom, pozivam vas da proučite impressum, te da date svoje mišljenje o sadržaju istog, tj. da li smatrate da je potrebno nešto mijenjati u istome.
  Hvala,
  Admin

 • admin

  Poštovani Don nezavisni. Razlog što tvoji komentari ne prolaze na stranici potraži u načinu svoga izražavanja. Naravno da je takav nekulturan i prostački rječnik filtriran, i može biti objavljen samo ako se ocjeni da je neka prosta riječ upotrebljena pri komentiranju napisana u zdravom kontekstu. Ne znam da li si već sudjelovao u raspravi na dragenetu pod nekim drugim nick-om, ali ako nisi, već sam se očitovao o psovanju, vrijeđanju i sličnome, pa se sad neću ponavljati, potraži u starijim komentarima.
  Na kraju krajeva dragenet je smišljen da unaprijedi drage, a ne da sije mržnju. Stoga ako redakcija drageneta smatra da je određni komentar neprimjeren, neće biti objavljen ili će se brisati.

 • Drugarica

  Ako ti misliš da pod krinkom demokracije i prava u redu prikazivati jedno sramotno i nekulturno lice našeg sela onda samo izvoli. Tebi na savjest !

 • don nezavisni

  nemojte bit seronje i pričati mi o demokraciji ka i sami neznate što je to nemrzin ja nikoga i baš me brige ko je na vlasti u dragama jer ja opet se moran uzdat use i u svojih 10 prstiju neče ni hns ni hsp ni hdz ništa učinit ako to nečete sami uzet lopatu i kramp pa udari

  a što se tiče demokracije i na ovoj stranici nešto smrdi kako je moguče gospodine zoran da na zahvalnici hsp se može nesmetano komentirat a kad očeš komentirat na stranici od hns onda prvo poruka koju ste napisali mora bit provjerena pa če tek onda bit objavljena eto toliko o demokraciji i izražavanju nezadovoljstva več su me popljuvali a nikog osobno nisan imenova

 • zoran barešić

  Ovo je žalosno kako ti pišeš ako si odgovoran i čovijek predstavi se ja sam se predstavio .
  Možemo porazgovarati o svemu i o onome što tebe tjera na tako niske grane znam da tebi možda smeta što je Hns dobio najveći broj glasova ali ako znaš i vjeruješ u demokraciju onda bi trebao priznati volju većine a ne čučati u rovu svoje mržnje.
  Pozdrav od Zorana nepoznatom!!!!!!!!!!!

  • don nezavisni

   don nezavisni
   Ovaj će komentar morati čekati odobrenje administratora za objavljivanje
   November 30th, 2010 at 12:39 · Reply

  • don nezavisni

   znamo se mi i pre dobro pozdrav stari prijatelju

 • don nezavisni

  budite spremniji sljedeči put možda i skinete smrdljivi hns
  pa onda pišite drage i hrvati

  • Drugarica

   Molim te danu nezavisni miči se sa stranice.
   Nauči se kulturi i pristojnom pisanju pa se onda vrati.
   Stvarno mi je puna kapa tih takvih kao što si ti.
   Da san ja na mistu admina, ja bi brisala sve ove ovakve likove sa njihovim dobokoumnim razmišljanjima.

  • don nezavisni

   Dragenet.com je vlasništvo svih onih koji ovu stranicu čitaju i pišu.

   Dragenet.com ne odgovara za komentare napisane na stranici.

   Dragenet.com je nekomercijalna i neprofitabilna.

   Izradio: Admin

   Utemeljeno 1.12.2009. godine

   dakle drugarice prvo ispeci pa reci ja sam don nezavisni a mene ispravljaš kako pišen pa ovo je demokracka zemlja mogu pisat što got oču nesmin nikog imenovat je zato moran imat argumente