Dragenet na godišnjem odmoru

Lito i turistička sezona je u punom zamahu. Biograd je krcat gostiju, a čini se da i dragarski iznajmljivači trljaju rukama. Borbe za turiste ima na svakom koraku, ipak apartmani su se napunili, prodaju se smokve, ulje, rakija. Tragom najlipšeg godišnjeg doba i redakcija Drageneta je uzela malo veći godišnji odmor, pa se gotovo misec dana nismo čuli. U međuvremenu smo propustili najudarnije litnje događaje u Dragama: fešta na pijacalu, fešta na igralištu te fešte u kampu i Dolaškoj dragi. Svi će komentirati da je bilo lipo i zabavno, te da je još i više ovakvih događanja dobrodošlo u litnjoj sezoni. Prisustvo velikog broja ljudi donosi i neke neželjene događaje, npr. zapaljeni gliser u Lučici, prometna u Krčevini i sl. U ovako dinamičnom dijelu godine malo ko ima vremena za računalo, a kamoli i za Dragenet, ali se ipak ispričavamo svima koji su zadnje vrijeme posjetili ovu stranicu, a naletili bi na uvijek istu vijest o Baštijunskom Brigu. Dragenet ipak ide dalje, nismo stali, dolazi crna zima, mjesni izbori, lokalne teme, zbrajati će se dojmovi sezone. Tada se nadamo i malo više tema na Dragenetu, a vjerujemo da će ih biti, jer di ima ljudi, ima i uvjek za raspravljati o nečemu. Do tada uživajmo i hvatajmo još par tjedana lita i uživanja, a onda povratak u standardnu jesensko-zimsku rutinu.

Pozdravlja vas redakcija dragenet.com.

2 comments to Dragenet na godišnjem odmoru

 • Maja

  umjesto tolikog godišnjeg možda bi bilo bolje da ste posvetili malo vrimena o ocjenama i ponudama u Dragama i Dolaškim.Neću sad pametovati i govoriti kako nemamo nikakve ponude osim mora i sunca,nego i ono malo što je a to su kafići i restorani.Pošto nas se većina bavi iznajmljivanjem svašta se nagledamo i naslušamo,ali ove godine su kritike posebno upućene ugostiteljima(ili onima koji se tako nazivaju).Od pet-šest restorana ponuda je totalno bezvezna(imala sam priliku jesti u par njih,a od ovih ostalih di nisam bila gosti mi isto tako kažu jednolično i bezukusno)pa vi meni recite gdje da ja pošaljem gosta da bude zadovoljan uslugom i hranom?

 • draginja

  Dragenet je na godišnjem ali ne i MULJATORI!
  Momentalno je donošenje GUP-a za Drage. Nitkoga to ne interesira samo muljatore!
  Na taj način se “zarade”, ukradu, milioni!
  Morali bi otvoriti temu o tome! Sijetite se da je bunestra pisala o čudnim točkama,oznakama i crtama između žaknja i kurele!
  Nemojmo za sve kriviti pokoštane jer smo sami krivi , za skoro sve! Idite u Opčinu , pogledajte planove i pišite nešto,upozoravajte! Istina je, nije Ante kriv za sve! Ali da koristi puno više nego što je po Ugovoru sa Opčinom ,ISTINA JE VELIKA!