Turnir u biljaru

Sinoć je startao turnir u biljaru u restoranu Mediteran. Odmah po izvlačenju je odigrano skoro cijelo prvo kolo.

Krenimo redom. Izvlačenje parova je označila jedna zanimljivost. Sve je bilo u znako obiteljskih veza, Zet i šura, stric i sinovac bili su parovi koji su dominirali.

Turnir su otvorili zet i šura Mihael Lujanac i Tomislav Barešić. Boljom igrom i sigurnijom rukom Tomislav je bez većih problema prošao prvo kolo rezultatom 2:0.

Uslijedili su Hrvoje i Jure Barešić. Kao i u prvoj partiji, Hrvoje je bez većih problema ušao u drugo kolo sa 2:0.

Nakon toga slijedi derbi. Lauren Vulin i Branko Barešić. Iako su kladionice tipovale na Kockicu, očito nije bio njegov dan. Feki je suvereno vladao terenom, dok je mala nervoza kod Brane šurovala konačnici od 2:0 za Fekija i prolazak u drugo kolo. U ovome momentu ostali smo bez jednog favorita.

Nakon ovoga još jedan derbi. Andrija Kazija i Marin Barešić. Ovo je bila jedna izuzetno taktička partija, sa dosta nadmudrivanja, no na kraju se Marinova taktika pokazala bolja, te je i on prošao u drugo kolo sa rezultatom 2:0. Ovime smo ostali i bez drugog favorita, a kladioničari su počeli gristi nokte.

Nakon njih nastupaju Sinovac i Stric, Pere i Zdravko Stojanov. U dosta izjednačenoj partiji ipak se pokazalo da na mlađima svijet ostaje. Bravo za Peru.  2:0.

Slijedila je partija između Tonka Kazije i Pera Ljutića. Mišo je jurio kao konjica, no bez prave završnice. U prvoj partiji promašivši stopostotnu priliku za pobjedu, Mišo je pružio Petru priliku, koju on nije propustio i poveo sa 1:0. U drugoj partiji Mišo se je matirao sa crnom u krivu rupu i poklonio Petru ulazak u drugo kolo. Da ne umanjimo vrijednost Petrove pobjede, potpuno zasluženi ulazak boljeg u drugo kolo, rezultatom 2:0.

Slijede Danijel Barešić i Dominik Stojanov. Ovu partiju je obilježila činjenica da je Dane imao igru, i iako se je Dominik muški borio, sigurna ruka i iskustvo su rezultirali sa 2:0 i prolaskom Dane u drugo kolo.

Za kraj večeri najneizvjesniju partiju su odigrali Tome Vulin i Miljenko Stojanov. Miljenko je dobro krenuo i poveo sa 1:0, no par promašaja ga je izbacilo iz takta. Tome je iskoristio situaciju, i hladnije glave preokrenuo situaciju u svoju korist, izjednačio i sa 2:1 ušao u drugo kolo.

Danas nas čeka zadnja partija između zeta i šure, Domagoja Stojanova i Antonia Rašina, te doigravanje prvog kola, pošto ima 9 parova. I dalje ćemo vas izvještavati do samog finala.

5 comments to Turnir u biljaru

 • javna rasvjeta

  A ko je kralj biljara?

 • ĆiĆo

  Brane mora ćekati sljedeću sezonu kako bi dokaza klasu a to je pre dugo.Apeliram na organizaciju da brzo organizira drugi turnir. on je takva institucija, takav igrać koji mora godišnje osvojiti barem jedan trofej inaće sezona se smatra neuspješna. Pritisak navijaća i javnosti je prevelik. Za dragenet: media servis

 • TRP MORSKI

  najkvalitetniji pojedinac je MARIN BAREŠIĆ bez dvojbe svi drugi da osvoju bilo bi iznenađenje,BRANE je ispa i to je ravno tome koda je u sahari pala krupa

 • veza ZG

  hehehehehee, u pravu si ĆiČo, meni su apsolutni favoriti Tomislav B. i Feki, bija bi Brane, ali steta. Pozdrav Adminu i svima u Dragama……..

 • ĆiĆo

  braavo Feki!!! Brani je zadrhtala ruka. izgleda da slabo reagira pod pritiskom publike i kamera. Onda znate kako promašiva zicere u nogometu 🙂 Ali zato ubotnice plaćaju danak