Drage iz zraka

Nadamo se da sve rečeno o centru i ostalim temama neće ostati samo na riječima, već da će se nešto konkretno i dogoditi.  I dok traje zatišje na Dragenetu i sliježu se dojmovi, donosimo jedan lipi filmić o Dragama.  Autor filma potpisuje se sa Mister No. Ovaj  filmić će biti posebno interesantan onima koji nisu u Dragama, a povezani su s njima. Stoga ovim putem pozdravljam sve Dragarke, Dragare i prijatelje Draga, koji trenutno ne borave u Dragama ili više ne žive tu.

Guštajte!

8 comments to Drage iz zraka

 • Lumbardian

  Pratin Draganet, valjda zato što je iz lipoga mista. Već bi htio znati di su Vulinovi, Balkan, Dolaška… Iz zraka se vidi da su Drage prirodno razbacane. Razbacani škoji, rasuti stožasti poluotočići, nepravilne drage, izvorni mandrači, ravne Modrave, plažice, jezero, ljuti krš, tu i tamo borik, pa onda maslinik, nabacane kuće, poljice usrid mista. Mislin da bi trebalo koristiti tu širinu a manje mislit o nekom strogom centru. I ne moraju bit stisnuti na jedno misto pošta, crkva, kafić, TZ,igralište,”dom kulture”, dičji vrtić, park sa spomenikon, butiga široke potrošnje i… I boje da ja mučin. Misto van je stvarno lipo, malo netipično za Dalmaciju ali svakako vrlo posebno.

 • Mane

  tako tako,,ali ok je filmić

 • Drugarica

  Pozdrav Mister No.Super ti je filmić.

 • byBE

  BOK!! Sto treba ukucati you tube search da se vidi cjeli film???

 • Padobranac

  E moj administratoru,situacija je jako složena,ima san cuti da se u selu raspisao nekakav referendum o tome da li treba pisat na Drage-netu.Ocito je da je uveden nekakav embargo na ovu stranicu

 • admin

  Preporučam pogledati filmić na youtube-u jer je rezolucija puno bolja.